Webdesign

Abstraqt Design is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele websites voor ZZP'ers, het MKB, verenigingen, stichtingen en particulieren. Wij hebben sinds onze oprichting in 2010 meer dan 40 websites opgeleverd. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat een maatoplossing voor u te ontwikkelen, gebaseerd op een Content Management Systeem (CMS) én volledig responsive.

Wij beschikken niet over een duur kantoorpand, rijden niet in bestickerde lease auto's en schrijven ook niet met pennen waarop ons logo gedrukt staat. Hierdoor zijn wij in staat scherpe tarieven te hanteren.

Wel beschikken wij over een groot inlevingsvermogen en denken wij graag met u mee over uw presentatie op internet. Buiten design zijn wij ook gespecialiseerd in online marketing en beschikken we over een certificaat communicatie van Zuyd Hogeschool.

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via TwitterDelen via LinkedIn

Lees meer: Webdesign

CMS

Abstraqt Design levert al haar websites op inclusief een Content Management Systeem (CMS). Een dergelijk systeem draagt zorg voor het makkelijk beheren van de website door u zelf. Waar u ook ter wereld bent, uw website is eenvoudig bij te werken zonder benodigde programmeerkennis.

Lees meer: CMS

Responsive design

Alle nieuw door Abstraqt Design ontwikkelde websites zijn volledig geoptimaliseerd voor alle beeldschermen. De gebruikerservaring van bezoekers wordt optimaal, onafhankelijk van het type apparaat waarop de website wordt bekeken.

Lees meer: Responsive design

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in een van onze producten?

Neem contact op met info@abstraqt.nl.

prijsinfo

 

offerteaanvraag

 

Abstraqt Design is aangesloten bij

Abstraqt Design is een Nederlands geregistreerd webdesigner